mandag 30. januar 2017

Votter i snøen!


Denne dillen går ikke over, nå er tre nye par tovavotter ferdige. Så trivelig å strikke gode votter til liten og stor. Ingenting er så godt som et par tovavotter en kald morgen i Trøndelag. Skrape is av bilen uten tovavotter er et lite mareritt i seg selv. Nå håper jeg flere kan varme seg på disse.
8. Mars er jeg invitert til å ha en stand på Damenes Aften i Meldal. Tar med både votter, garn og pinner dit. Disse er strikket i Troll fra Hillesvåg på pinner 7mm. Mønstret finnes gratis her. Jeg har gjort om mønstret noe slik at votten sitter enda bedre på hånden. Har redusert tommelen en god del, den er ofte veldig stor på oppskrifter på tovavotter.

Ellers har de siste dagene godt med til å jobbe med Jubileumsvottene til Meldal Skolekorps, mønsterdesign og strikking av modeller. Sist men ikke minst holder vi på å rydde siste rest ut av butikklokalene. Er ikke helt ferdig enda, men det nærmer seg. Lagret begynner virkelig å bli bare og det er herlig å lage et nytt system for garn og pinner som gjør det enkelt å raskt å sende ut garn fra nettbutikken.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar