fredag 8. juli 2016

Tone Loeng på Fortunabesøk!


                      

Så trivelig å få besøk av Tone Loeng på Fortuna, selv om hun bare var på gjennomreise. Hyggelig garnprat, bokplaner og en høst-happening med Tone på Fortuna ble planlagt. Tone jobber nå med en ny bok med kofter som kommer i slutten av september - det er bare å glede seg!
Tone Loeng startet koftegruppa på Facebook og har jobbet med kofter fra forskjellige ti-år i vår historie. Kofter i tiden er en flott og spennende bok med masse historie og inspirasjon. Du finner den på Fortuna. Gleder oss til å se deg på Fortuna igjen Tone :)

                               


Hadde som mål å bli ferdig med bolen på min Alvelyskofte i kveld. Det gikk! Tenk så flott et mønster å strikke! Kofta vokser raskt og nå er jeg klar for å starte på ermene. Tenker å strikke begge samtidig på settpinner, er ikke superfan av magic loop. Vet ikke hvorfor men føler at settpinnene ligger bedre i hånden og jeg slipper all den tinningen av tråder. Liker fargene på kofta så godt og gleder meg til å bruke denne myke fine kofta.
Følg samstrikken av Alvelyskofta her: https://www.facebook.com/events/292239571165601/
Vil du også strikk Alvelyskofta? Bestill mønster og garn i nettbutikken: http://www.garnbutikkenfortuna.no/categories/knit-me

- God strikkehelg - 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar