torsdag 21. juli 2016

Starten på en Ravello

Jeg er i gang med enda ett nytt prosjekt! Det er alltid så spennende å planlegge nye prosjekter, finne det perfekte garnet og de perfekte fargene. Jeg har lenge hatt lyst på en enkel genser i tynn ull. Valget falt på Ravello av Isabell Kraemer. Mønstret finner du her: Ravello

                                  


Genseren har tre farger. En til bolen, en til striper på overdelen og ermene og en til bunnfarge til ermer og overdelen. De to bunnfargene hadde jeg tidlig klart, det blir Knitting for Olives Merino i fargene 113 Mellomgrå og 34 Mørk grå. Vurderte lenge en farge som heter Rococo til stripene, men valget falt på å bruke Sock Minis fra Hedgehog Fibres i fargene Film Noir og Rusty Nail.

                            Sock Minis er søte små hesper på 20gram - 80meter i de kuleste farger. Dette er mine to favoritter og de passer så godt sammen. Tror det blir en fin kombinasjon med de to gråfargene.
Fikk tatt så koselige bilder i parken på Kalvskinnet i Trondheim i går. Vi tok oss en tur i parken for å slappe litt av etter VG-lista konsert, shopping og kos mens vi ventet på å få hente bilen i parkeringshuset. Utrolig mange mennesker i byen i går. Trivelig å dra på bytur av og til, men alltid veldig godt å komme hjem etterpå:)

                              

 

Se på disse to søtingene! Som jeg gleder meg til å starte med stripene. Prøver å spare dette prosjektet til vi skal på ferie. Perfekt reiseprosjekt: Rundpinne, lett garn, enkelt mønster. Det er 14 dager til vi drar enda så det kan holde hardt å ikke strikke noen striper, men jeg har masse annet jeg har lyst til å strikke ferdig før vi drar. Har så mange fine prosjekter på gang, gleder meg til å vise dere etterhvert.
Du kan bestille både Knitting for Olives Merino og Hedgehog Fibres Sock Minis i vår nettbutikk.

PS: Stor sending med garn fra Hedgehog Fibres er på vei til Fortuna - følg med i nettbutikken <3


1 kommentar:

  1. Hei, lurer på om du kunne hjulpet meg med noe forklaring på denne genseren

    SvarSlett