torsdag 14. juli 2016

To fletter Malabrigo Nube klar til tvinning.


Min andre (nye) hobby, har blitt prioritert litt mer i det siste. Strikkingen er nok altoppslukende med tanke på antall timer i uka, men av og til setter jeg meg med rokken og koser meg :)
Mange spinnere har mange timer bak rokken i disse dager i forbindelse med Tour de france, spinnere kjører nemlig Tour de fleece samtidlig som gutta sykler. Jeg heier fra sidelinjen med mine få spinnetimer! 

Siden februar/mars har jeg hatt dette prosjektet på rokken. Ca 220 gram Malabeigo Nube i fargen Glitter skal bli et to-tråds garn, som etterhvert skal bli striper i en genser/jakke til meg selv.
Har ikke funnet det perfekte mønstret enda, men det finner jeg nok på ravelry. De første 110 gram ble jeg ferdig med på søndag, det tok altså ca 4,5 måneder. De siste 110 gram startet jeg med på søndag og fikk de ferdig nå. Helt typisk meg med tanke på spinninga - det går i rykk og napp..

Nå har jeg i allefall blitt ferdig med å spinne begge flettene til en-tråds garn. Spenningen er stor i det jeg skal prøve å spinne motsatt vei for å tvinne disse to sammen. Er ikke så dreven så det er alltid en utfordring, men tror jeg har det klart nå altså;) Med klokka...eller var det.. Ja vi får se.. Må bare finne en ledig spole først..

1 kommentar:

  1. Så fine spoler! Gleder meg til å se hvordan det blir ferdig ;) Hvis du spant med klokka, spinner du mot nå ;)

    SvarSlett