Sider

mandag 8. juni 2015

Trøndertreffet dag 2. og 3.


På strikketreff får du strikket masse, snakket med andre strikkere og diskutert mønstre og garn. Vi delte bord med damer fra Klæbu, Steinkjer og to fra Møre. Veldig hyggelig!


Fikk så lyst til å vise dere denne flotte dama fra Hegra. Vi har møttes mange ganger og hver gang har M.B. på en ny fantastisk genser, gjerne i orange:) Er ikke disse to fine? Det er veldig inspirerende å se nye mønstre og nye fargekombinasjoner. Alle på treffet går rundt å gransker koftene, sjalene og gensrene andre har på;)


Arne og Carlos var lørdagens høydepunkt. Her poserer slekta villig sammen med gutta fra Tonsåsen:) De holdt et morsomt foredrag på ca 1,5t om hva de har drevet med opp gjennom årene når det kommer til design av både klær, strikk og hage. 


Fra Fortuna hadde vi med garnet de har designet for Regia og de ville gjerne høre litt om hvilke farger som var populære og hva våre kunder har strikket i garnet. De kunne også fortelle at alle fargene var inspirert av forskjellige Munch-malerier. De ramset opp alle maleriene og hvilke farger som var hva. Det eneste jeg husker er at den gul/orange var inspirert av Skrik-maleriet:)
Vi hadde med et par sokker strikket i garnet deres og de ville gjerne høre hvordan vi gjorde helfellingene og helkappen. Litt morsomt å lære de noen av våre strikketriks;)


Hehe.. Dette bilde ble nok tatt når jeg fortalte hvor mye av garnet deres vi har solgt.. Tror du ikke?:)


MarionRdesign hadde også stand på treffet og holdt foredrag om sin reise og sine design. Marion lager mønstre i garn fra Filcolana: Arwetta, New Zealand Lammeull og Indiecita. Vi har allerede flere av hennes mønstre i butikken og nå kommer det noen nyheter:)


Per Lysgaard hadde en fascinerende utstilling på Hotellet. Spennende skulpturer og fargebruk. De to siste var nok de de fleste tok bilder av;)
Takk for en fin helg damer:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar