Sider

lørdag 20. januar 2018

#12i18 Første par i 2018 er ferdig!

Havebysokkene mine er ferdig strikket, blokket og fotografert. Dette er det første paret i vår samstrikk #12i18 som går igjennom hele året på vår ravelrygruppe. Hver måned strikker vi et nytt sokkemønster sammen og til nyttår har vi 12 nye flotte par sokker. Perfekt å samle på de ferdige sokkeparene gjennom året så har en allerede kommet langt med julegavene.

Januarmønstret var Havebysokken et mønster jeg har designet. Klikker du på linken kan du lese mer om garn, pinner og kjøpe mønstret om du også vil strikke deg et par Havebysokker.Dette paret er strikket i Arwetta Classic farge 971 ca 75 gram på pinner 2,5mm. Arwetta finner du i vår nettbutikk og er et av mine favorittgarn til sokker. De holder seg fine både i bruk og i vask og garnet har mange flotte farger. Kommer alltid tilbake til Arwetta selv om jeg strikker med annet sokkegarn inn i mellom. Alle har vi vel noen favoritter blandt alt sokkegarnet som finnes på markedet.

Om du går inn på vår ravelrygruppe kan du lese mer om samstrikken #12i18. Der kan du se alle parene med Havebysokken som begynner å bli ferdig og du kan bli med i samstrikken du også!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar