Sider

onsdag 3. juni 2015

Onsdag = Strikkekafe!Onsdag betyr strikkekafe! Hver onsdag i 2,5 år har vi hatt strikkekafe i butikken fra 18:00-20:00. Utrolig hyggelig å sitte sammen å strikke, drikke kaffe, se på nye oppskrifter og diskutere garn og strikketeknikker. 
Vi er alt fra 15-25 stykker og sitter rundt langbordet mellom alt garnet:)

På pinnene i kveld var blandet annet:
-Sinnasaujakken
-Emblasjal
-Loppa
-Vognteppe
-Barnehagegenser
-Bladsjal


Jeg fikk strikket noen omganger på Lillaloppa. Til å begyne med var jeg ikke helt sikker på den grønne, men etter å ha prøvd den på ser jeg at den faktisk blir ganske fin:) Loppa er designet av Ann Myhre. Jeg strikker i Ask fra Hifa, et av mine favorittgarn:)

Planen er at bolen skal være ferdig til tirsdag i neste uke. Da har vi siste koftekurs-kveld og vi skal se, øve og lære å hekle å klippe i strikketøy. Kursdeltagerne øver selvfølgelig på sine kofter eller prøvelapper, men jeg tenkte det var greit å se hele prosessen på min jakke.

I morgen starter pakkingen til Trøndertreffet 2015. Fortuna skal til Stiklestad med masse garn for en spennende strikkehelg, noe jeg gleder meg veldig til.
Kanskje vi møtes der? :)

-Ellen-

Jeg har plassert min blogg i <a href="http://bloggurat.net/kart/registrere/6838/loekken-verk">Løkken Verk</a> på <a href="http://bloggurat.net/kart/">norske bloggkart</a>!


http://bloggurat.net/minblogg/registrere/e2b98278081e3cd12accbb4252f4b417721adbc3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar