Sider

tirsdag 26. august 2014

Kurs med Tove Fevang på Fortuna 27. og 28. september

Tove Fevang kommer for å holde kurs på Fortuna 27. og 28. september.
Lørdag 27. september 10:00-16:00
Kurs i Hakking. Hakking er en gammel håndarbeids teknikk som er i vinden igjen.Tove Fevang vil vise oss det grunnleggende som å legge opp, felle av, hvordan en lager de ulike maskene og skaper de flotte strukturene. Kursmateriell følger med.
Vi serverer mat midt i økta, samt kaffe og frukt.
Vi har 7 plasser, mail med påmelding sendes til post@garnbutikkenfortuna.no. Merkes med fult navn og hvilket kurs du ønsker å delta på. Påmeldingen er bindende.
Pris 1200kr. Begge dagene 2000kr


Søndag 28. september 10:00-16:00
Kurs i montering - tips og triks. Denne dagen vil vi lære "Italiensk opplegg" som er fint til sokker, ullbokser, halskanter osv. Tove Fevang vil vise oss forskjellige måter å sy sammen strikkeplagg for å få usynlige sømmer. Vi lærer hvordan vi på penest mulig måte skal plukke opp masker rundt halsen og til kanter på kofter o.l. Tips og triks til montering av strikkeplagg. Dette blir dagen for å lære å perfeksjonere og ferdigstille dine strikkeplagg på.
Vi serverer mat midt i økta, samt kaffe og frukt.
Vi har 8 plasser, mail med påmelding sendes til post@garnbutikkenfortuna.no. Merkes med fult navn og hvilket kurs du ønsker å delta på. Påmeldingen er bindende.
Pris 1200kr. Begge dagene 2000kr

Det er mulig å booke overnatting på Bergmannskroa på Løkken Verk om noen er interessert i det.

Dette er virkelig en helg å se fram til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar