Sider

mandag 5. desember 2016

Strikkemandag med Marianne

Endelig fikk jeg litt tid til å ta en tur til Trondheim for en strikkedate med Marianne!

Det er veldig lenge siden sist, men vi startet opp der vi slapp sist og fikk snakket om spennende garn, strikkeprosjekter, fiber, podcaster og strikkearrangementer vi ser fram til i året som kommer.
Marianne og Trønderrokkerne arrangerer Trønderrokktreff 2017 25.-26. Mars på Tiller. Følger du denne linken kan du lese mer om arrangementet. Jeg har vært med flere år og det er alltid veldig hyggelig og lærerikt:)

Marianne strikket i dag på sitt dominoteppe i opalgarn fra adventskalenderen og jeg strikket på mitt Leafsjal av MarionR i Wollmeise Lace.
Endelig har jeg klart å bestemme meg for å begynne å felle, noe som betyr at jeg har kommet halvveis på sjalet..Jippi! Gleder meg såå mye til å bruke dette flotte sjalet. Elsker fargen!Denne helga strikket jeg faktisk ferdig et prosjekt!
Årets tredje og siste oransje skjerf ble ferdig strikket, vasket, tørket og fikk påsydd lappe.

Et flott prosjekt fra Kirkens Bymisjon som jeg gjerne er med å støtter opp om. Skjerfene gir varme på mange måter. Først for den som strikker det, tenk bare på hvor avslappende det er å strikke. Du sitter der å tenker på hvem du skal gi det til, hvem som kommer til å bruke det og på at det kommer til å holde noen varm i vinterkulda. For det andre varmer det den som bruker skjerfet. For det tredje varmer det å se strikkeplagg i bruk, fordi du vet hvor mye arbeid som ligger bak.
-Gled en som gruer seg til jul-

Etter en hyggelig strikkekafe på Fortuna etter Trondheimsturen har jeg nå funnet godstolen og skal strikke litt på mitt dominoteppe i opalgarn ;)

4 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
  Svar
  1. Klabb og babb ;) Så måtte skrive på nytt.

   Tusen takk for en kjempetrivelig dag Ellen, vi må prøve å få det til oftere <3 Så flott med skjerf, og til en så god sak! Jeg har ikke strikket selv, men har gledet med å sende GLEDE til 2490 og gi 80 kr som gjør at de kan servere 2 middager til de som trenger det.

   Slett
 2. Så hyggelig at dere fikk til en strikkedate - det er alltid hyggelig å kunne roe ned tempo og slå av en prat mens pinnene lever sitt eget liv.

  De oransje skjerfene er et kjempebra tiltak! Jeg har hatt lite tid til overs å gi bort, så her også har det blitt kjøpt middager til de som trenger det.

  Nå er det ikke mange strikkekaffetreff igjen på Fortuna, så det er vel på tide å ta en tur igjen.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Hvor får man tak i lappene til skjerfene?

  SvarSlett