mandag 26. desember 2016

Julefeiring i Torvgata

Jula 2016 har vi gledet oss lenge til her i huset!
Oda på 8 år har fulgt nøye med i adventskalenderen og telt dager til julaften hver dag og fundert på om nissen vil dukke opp. Jeg tror det er bare i desember hun tror på julenissen, og det er fint så lenge det varer.

Vi har ikke bakt mer en to sorter småkaker og ikke vasket rundt i alle kriker og kroker, men det ble jul likevel! Vi har hatt mye å gjøre på jobb og dermed brukt tiden hjemme til å slappe av, rydde litt og hørt på julemusikk. Juletreet ble veldig fint med både ny og gammel pynt, både kjøpt og hjemmelaget. Den fineste pynten er den barna har laget, den kommer alltid opp først og har fått faste plasser.

Heldigvis kommer pepperkakedeig ferdig i boks i butikken slik at vi kan "bake" pepperkaker som blir spiselige. Odas bestemor og bestefar var her en kveld på pynting av pepperkaker og strikking av julegaver, det var veldig trivelig. Vi liker å samle storfamilien for både mat, spill og prat i jula, og ellers.Nissen kom! Før vi skulle spise lutefisk banket det på døra, barna trodde det var min bestefar og bestemor som kom å gikk for å hilse på. Yngste-frøken ble helt stille da hun så det var nissen. Han hadde med gaver til hele gjengen og får pluss fra meg for å bruke kofte på julaften;) Ida og Tuva tror nok ikke på julenissen, men de var enige om at det er ekstra trivelig om han strikker innom på julaften.


Julegaven til hjemmet i år er dette vakre bildet tatt da Oda var 4år av Fotograf Stine Aasløkk. Et superfint bilde der hun står å plukker hodene av myrull på myra med skogen i bakgrunn. Lyset i bildet er helt unikt og fargene er varme toner i brun, gul og grønn.
Stine har blitt en svært populær fotograf som har tilhold på Løkken Verk. Hun tar de vakreste bilder både av barn, brudepar og til andre anledninger. Trykk på linken over for å se noen av de flotte bildene hennes!

Vi har lenge hatt en plan om å bestille bildet, men det ble altså ikke før nå - 4 år etter at det ble tatt;)
Besteforeldrene og Oldeforeldrene til Oda fikk også bilder fra sammen fotoshoot i julegave.

Nå står spillet "Ryktet Går..." på planen her i huset.
Fortsatt God Jul fra oss!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar