søndag 19. juli 2015

Spinnetreff i heimen i dag.


 
 

                                 

I dag har vi hatt et lite spinnetreff her hjemme. Veldig hyggelig å møtes for å spinne, strikke, snakke om fiber, om garn og om alt og ingenting. Tenk at jeg skulle bli så hekta på spinning. I de siste to ukene har jeg spunnet hver kveld. Nok om det, i dag har Marianne, Anne Grerthe, Heidi og mamma vært på Torvet og både håndteiner og rokker har snurret i flere timer. Fint å få noen tips for å forbedre både resultat og teknikk. Tusen takk for en fin dag damer!Se å lekker den nye fletta jeg fikk på rokken i dag er! 50/50 ull og silke farget av Marianne aka Tanteull. Du kan kjøpe denne flotte fiberen i hennes Epla-butikk. Link kommer:)
Deilige farger jeg skal spinne et to-tråds garn av. Veldig lett å spinne av så i dag fikk jeg nesten på 50g på rokken. Kombinasjonen ull og silke gir en blank og fin overflate samtidlig som lange fiber gjør den lett å jobbe med.


Litt reklame for Ashford Joy må også med. Rokken passer meg veldig fint i og med at den er lav og har egen reiseveske. Fint for oss som liker å dra på tur for å treffe andre spinnere. 

1 kommentar:

  1. Takk for en kjempefin dag, og så koselig at vi endelig fikk til å treffes :)

    SvarSlett