Sider

mandag 25. september 2017

Velkommen til Fortunas Garnkalas!

Sted: Fortuna, garnbutikken på Løkken Verk i Meldal. 
Tid: Lørdag 30. september 2017 klokka 11.00 - 17.00.

Vi ønsker å sette fokus på vakkert garn, fiber og tilbehør, og fikk lyst til å arrangere et garnkalas i sentrum av Løkken. Små bedrifter må holde sammen for det felles beste.Vi har invitert våre garnvenner, og de har med mye spennende og lekkert!

Tante Ull - håndfarget garn og fiber for spinning. Sjekk ut bloggen til Marianne! Hun strikker, spinner, farger og har videologg - alltid noe lekkert å se og inspirasjon og hente!

Ulltøsene - Marit og Lise farger garn og sokkeflak, syr prosjektbager, lager smykker og knapper (Lise er sølvsmed?), spinner og har videopodcast på youtube.
Ulltøsene har laget en presentasjon av seg selv og høstens planer, deriblant Fortunas Garnkalas.

Kate sin design - Kate designer mønster og farger garn. Lekkert garn!Det blir stand på området utenfor butikken, og Fortuna er åpen hele dagen. Det er også mulig å besøke andre butikker på Løkken, Orkla Industrimuseum og kanskje kjøpe kaffe og mat på Bergmannskroa.


Hend Al-Homsi selger kibbe og kanskje andre syriske godsaker fra egen stand utenfor Fortuna. Hends kibbe er virkelig gode!

Fortuna har fylt opp butikken, og vi har masse godbiter på tilbud denne dagen!Velkommen til handel og moro i Løkken sentrum!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar