Sider

torsdag 31. august 2017

Bobble Cowl - ny samstrikk!

Her på Fortuna boltrer vi oss i lekkert garn, og vi nyter godt av den kjempestore mønster og inspirasjonsbasen som Ravelry er, og vi hører på podcast og ser videoer fra "all over"!

Nå har vi hørt på en videopodcast med Grocery Girls Knit, og de anbefales! 

Vi avslutter en samstrikk i dag, og kaster oss over pinnene og starter ny!

Jodi og Tracy i Grocery Girls har ofte samarbeidet med designeren Joji Locatelli, og nå starter vår samstrikk med en av denne designerens nyeste mønster: Bobble Cowl.

Bobble Cowl er en rillestrikket hals i en morsom konstruksjon med hullrader og forkortede riller. Lett, men interessant å strikke, og det er kun engelsk mønster. Lett og grei å starte med for de som ikke har strikket mye etterengelske mønstre, og så hjelper vi hverandre underveis, hvis det oppstår problemer.

Bilde av Bobble Cowl, fra designerens Ravelrykonto.

Regler for samstrikken:
Ravelrykonto er nødvendig. Både for å kjøpe mønsteret ( kr 32,-) og all bildedeling, spørsmål og ferdigbilder skal legges der. Egen tråd opprettes i ravelrygruppa for Fortuna.
Garn: Wollmeise Blend. Et hespe er nok. Pinner 3 - 4 mm, alt etter egen strikkefasthet. 
Oppstart: 1. September. 
Avslutning: torsdag 19. oktober. Vi reiser til Oslo Strikkefestival 20. - 22. oktober. Ferdigbilde må være inn innen utgangen av 19.oktober. 
Trekning av premie vil skje enten under festivalen eller rett før 😁


Dette er noen av fargene i Wollmeise Blend vi har på lager. Har du kjøpt Blend tidligere er dette et flott prosjekt å bruke garnet til!

Vi har valgt farger også, og nå gleder vi oss til å se hva dere velger! Kos dere med strikkinga!

Del gjerne bilder også på instagram, og bruk emneknaggenene #garnbutikkenfortuna #bobblecowlfortuna

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar