Sider

lørdag 3. november 2012

Med historie i veggene.

Etter å ha flyttet om på alle møbler, for ente gang, føler vi endelig at vi har innredningen i boks. Etter som garnbutikken ligger i et gammelt hus med masse historie i veggene, har vi vært opptatt av å kjøre en gammel stil. I lokalene var det i mange år kafe og samlingspunkt, dette vet lokale lesere mye mer om enn meg:) Vi har satt inn reoler, kommoder og masse annet gammelt og fint. Spesielt godt liker jeg denne:

Bilde: Fotograf Stine M. Aasløkk


Det er en dynamittkasse som har blitt brukt til vedkasse på gården til bestemor og bestefar, Haugen gård. Den gikk akkurat under en gammel ovn som sto på langkammerset. I butikken tenker vi å bruke den for å vise fram et nydelig strømpegarn fra Cherry Tree Hill Yarn som heter Supersock Select. Supersock Select er 100% ull og med mye mer tvinn enn hva vi bruker i norske garn, det gjør at garnet blir sterkere og dermed kan brukes til sokker. Garnet finnes både ensfarget og flerfarget. Et hespe på ca 110 gram er nok til å strikke et par herresokker.

Håper alle lesere får en fin kveld. Her skal det strikkes videre på Mariusgenseren i melert rosa Ask:)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar