fredag 17. april 2015

Barnejakka Eivor av Ann Myhre.

Jeg har lyst til å vise dere Barnejakken Eivor av Ann Myhre: 


Eivor er et nydelig mønster til barn i alderen 1-9 år, et perfekt vårplagg spør du meg. Denne er strikket i New Zealand Lammeull i fargen 117. Du trenger 100g. til minste str og litt i overkant av 200g til største str. Gjentagende mønster på fremsiden og glattstrikk på baksiden. Selv om garnet er tynt så vokser jakken raskt.

New Zealand Lammeull er et tynt to-tråds garn som passer fint til pinner 2,5mm-3mm. Fargeutvalget i vår nettbutikk finner du her: http://www.garnbutikkenfortuna.no/categories/new-zealand-lammeull
Lammeull er lett og myk ull som passer veldig godt til barnestrikk. En annen fordel er at du får tynne ullplagg noe som er velegnet til aktive barn.

Eivor er et relativt enkelt og godt forklart mønster, du kan kjøpe det i papirutgave på Fortuna eller direkte fra designeren Ann Myhre her på ravelry: 
http://www.ravelry.com/patterns/library/barnejakka-eivor---childrens-cardigan-eivor Da vil du få mønstret tilsendt på e-post.Denne jakken er det min bestemor, en av Fortunas gode hjelpere, som har strikket. Den blir nok gave til en heldig 3-åring;) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar