torsdag 15. januar 2015

Sjalet Embla


Den siste uka har jeg strikket på dette sjalet - Embla. Embla er et av Filcolanas egne design, det er vår garnleverandør av New Zealand Lammeull, Arwetta Classic, Indiecita med flere. Mønstret ligger gratis på deres hjemmeside www.filcolana.dk her. Du finner også mange andre flotte design om du går inn på siden deres:)
I oppskriften til Embla står det at du skal strikke en farge i New Zealand Lammeull og i en farge i Indiecita Alpakka. Jeg har valgt å bruke to farger i New Zealand Lammeull. Begge er flotte garntyper. Du finner link til vårt fargeutvalg her: New Zealand Lammeull og Indiecita Aplakka.
Bruker du bare NZL trenger du 100g i hver farge. Bruker du begge garntypene trenger du 100g i NZL og 150g i Indiecita ( Det er et litt tykkere garn og har derfor færre meter per gram).
Embla var virkelig et morsomt sjal å strikke. Selv om det er bare rettstrikk et det alltids noe en må følge med på som: økinger, forkorta rader, wrap and turn, fellinger osv. I tillegg ble det enda mykere etter vask.
Dette er det perfekte strikketøyet for å ha med i bil, buss osv da det får plass i veska og det har et lavt antall masker, slik at du rekker å bli ferdig med pinnen din før du må pakke det ned i veska igjen. ;)
1 kommentar:

  1. For et fint sjal! Det er noe eget med rillestrikk altsa, hvertfall stripete rillestrikk <3

    SvarSlett