Sider

søndag 10. april 2016

Fortunakofta på bytur


Herlig vær og hyggelig bytur. For oss i Meldal er Trondheim byen, selv om vi passerer Orkanger på veien dit;) Frisk vårluft, sol og oppdagelsesferd rundt Nidarosdomen og Erkebispegården var spennende for hele familien. Den utrolige domen med de spesielle skulpturene må oppleves. Jeg tok på meg Fortunakofta og fikk knipset et bilde med Nidarosdomen i bakgrunnen. Akkurat der bildet ble tatt lette to traster etter mat på bakken, det fascinerte sjuåringen mye mer enn noe annet. Masse folk var ute og det var mer enn 10 vakre kofter å se på en søndag i byen. Koftejakt er alltid gøy, selv om samboeren ikke helt forstår fascinasjonen ;)


Etter en rundtur i byen ble det både middag og is før vi dro hjem igjen. Fikk strikket både på bilturen og litt ellers i dag, nye sokker har kommet på pinnene og det er perfekt tur-strikking.
Har du også lyst til å strikke Fortunakofta? Du finner garnpakker til hver str i vår nettbutikk. Fortunakofta er designet av Ingvill Freland fra Strikkekista og har fått navn etter vår garnbutikk på Løkken Verk.

Garnbutikkenfortuna

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar