torsdag 10. november 2016

Oslo Strikkefestival 2016For en opplevelse! Oslo Strikkefestival var arbeidsom for vår del, og utrolig gøy! Fortuna hadde stad der for første gang, og omsetningen var utrolig bra. Hovedstaden ville, som mange andre, ha Wollmeise og Hedgehog Fibres i masse herlige farger.
Tusen takk til alle som var innom vår stand denne helga!


 Oslo Strikkefestival hadde samlet masse spennende garn og mennesker under samme tak denne helga. Vi møtte mange kunder fra nettbutikken vår og stiftet nye bekjentskaper. Så mange fine stands med spennende garn skal du lete lenge etter - ja, det ble med noen godbiter hjem også;)

På lørdag møtte vi Linda Marveng i markedsområdet. Hennes design har jeg fulgt lenge og blir til stadighet imponert av hennes pene fletter, fasonger og garnvalg. Mamma har teststrikket masse for Marveng i flere år så dette var stor stas!
Du må gjerne ta en titt i bloggen hennes her.

Et annet hyggelig møte var Tove Fevang. Tova var på besøk hos oss for et års tid siden og vi hadde en lang prat om garn, nye prosjekter, Geirs skjerf og hennes engasjement for Amanda-prosjektet.


Det er jo litt ekstra gøy når du pakker med deg så masse, setter nærmest himmel og jord i bevegelse for å få både folk og varer på plass til riktig tid og til riktig sted at det dukker opp Meldalinger på strikkefestivalen:)
Riktignok et nytt bekjentskap for min del, da hun har bodd mange år i Oslo, men her i Meldal kjenner vi jo både søsken og tantebarn så det var veldig trivelig. Hun tok dette flotte bilde av to glade damer på stad som jeg fikk låne.

Nå jobber vi med å få oppdatert nettbutikken etter helga, det er mye som må på plass, så om du ikke finner det du leter etter i dag kommer det nok snart.


Oslo Strikkefestival - Fortuna kommer gjerne tilbake neste år!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar