lørdag 24. september 2016

Seleshorts fra KnitMe strikket i KnitMe Merino.

De siste dagene har jeg hatt et morsomt strikketøy på pinnene. Seleshorts fra KnitMe strikket i KnitMe Merino på pinner 4,5mm. KnitMe Merino består av 80% merinoull og 20% alpakka, en flott blanding som gir myke plagg til både liten og stor.

                                

KnitMe har en utrolig vakker blåfarge som har fargenummer 107 Blåbær, i kombinasjon med 101 Natur ble det kjempefint. Blå og hvit sammen er veldig pent i mønsterstrikk synes jeg. 
Konstruksjonen av seleshortsen var veldig grei, du startet bakerst med stroppene, strikker deg over skuldrene og ned brystet, så legger du på flere masker og strikker mønstret rundt. Er du nybegynner på mønsterstrikk er denne veldig grei å prøve seg på.

           

Den er strikket litt forhøyet bak for å gi en bedre passform. Jeg strikket den minste av de to størrelsene 3-4år ( 5-6 år ). Det går med 3 nøster i bunnfarge og 1 nøste til mønsterfarge i begge størrelsene. Strikkes på pinne 4,5mm. Både mønstret og garnet kan du bestille i vår nettbutikk og selvfølgelig kjøpe i butikken vår på Løkken Verk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar