mandag 19. september 2016

"Gled en som gruer seg til jul"Kirkens Bymisjon markerer starten på sin juleaksjon med å invitere alle oss strikkere til en felles dugnad for et varmere samfunn. Det er vi med på
Jeg synes tanken er så god, du skal ha det hyggelig mens du strikker et skjerf som noen andre kan ha glede av. Det varmer på flere måter.

De oransje skjerfene er ikke noe nytt, Kirkens Bymisjon har hatt disse aksjonene i flere år og det blir satt stor pris på. Skjerfene symboliserer inkludering og kan gi litt ekstra varme til noen som har det tungt i juletiden.

Vi bestemte oss for å ta del i strikkedugnaden og oppfordrer nå deg til å gjøre det samme. Vi har tatt inn masse oransje Freestyle garn gjennom Kirkens Bymisjon og laget garnpakker med oppskrift, offisiell merkelapp og 4 nøster garn i.
Oppskriften er enkel, du legger opp 30 masker på pinner 5-6mm og strikker riller til du er tom for garn. Skjerfet bruker du selv, gir det til noen du kjenner eller gir det til Kirkens Bymisjon.

Vi ville gjøre litt ekstra ut av det og inviterer derfor til strikkedugnad i Prestegårdshagen i Meldal 1/10 kl 15-17. Presten i Meldal er en super dame som strikker og som har åpnet hagen sin for oss, så dette tror jeg blir gøy! Link til info om arrangementet finner du her.

Skjerfene må leveres innen 23/10 til Kirkens Bymisjon, du kan levere til oss så blir ditt skjerf med på vår felleslevering i Trondheim.

I vår nettbutikk og butikk på Løkken Verk kan du kjøpe garnpakken til 100kr, det dekker innkjøpsprisen pluss moms.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar