onsdag 19. november 2014

Strikk fra Setesdal - Arne og Carlos

I høst var vi på strikketreff i Hegra og møtte Arne og Carlos.Veldig gøy å treffe disse to som har gjort stor internasjonal og nasjonal suksess. Vi hadde med masse garn fra butikken og jeg holdt et kort foredrag om hvilke garntyper vi hadde med og våre forhandlere. I tillegg fortalte jeg litt om selve butikken og navnet vi landet på for butikken. Vi dro hele slekta som jeg bruker å si . dvs. mamma, jeg og bestemor. Et sted har en jo sin strikkeinteresse fra! Gleden var stor da Arne kom for å ta en titt i garnhyllene til Fortuna! Som du ser av bildet var det en glad frøken som fikk ta bilde sammen med strikkeguruene :) Jeg kjøpte boka Strikk fra Setesdal - tradisjon med en ny vri og fikk den faktisk signert..hihi.. litt gøy er det jo! Jeg har falt helt for den ene modellen - Hvit genser med mønster i klar grønn. Utrolig vakker og annerledes selv om det er et tradisjons-mønster. Helt i Arne og Carlos ånd. Denne har jeg så lyst til å strikke, da blir det enten i Ask fra Hifa eller i Semilla fra BC Garn. Mulig dette blir mitt julefriprosjekt ;) Uansett er det en favoritt fra boka. Alle bøkene fra Arne og Carlos finner du nå på Fortuna, kom innom for en titt! Om du bor litt langt unna kan du kjøpe de gjennom nettbutikken her.

Strikk fra Setesdal er en hyggelig bok å sitte og bla i, her finner du garantert masse inspirasjon til nye prosjekter. Flotte gensere med en ny vri og spennende bruk av de tradisjonelle mønstrene vi kjenner så godt. 
Onsdag betyr Strikkekafe på Fortuna - Nå går jeg bare å gleder meg til klokken blir 18. Strikkekafeen er åpen for alle, så har du lyst er det bra å ta turen til Fortuna. Vi sitter som regel noen timer utover kvelden å koser oss med vår felles interesse. 

Ellen

1 kommentar:

  1. Å så morro!! :)
    Skjønner godt du blir litt stolt av det, det hadde jeg også blitt :)
    Genseren var lekker!! Kunne tenkt meg den selv :)
    Kos deg på strikkekafe :)

    SvarSlett