onsdag 30. desember 2015

Julegaven som ikke ble ferdig?

 
Når det er slik at en i tillegg til å strikke driver en garnbutikk, er det ikke alltid tiden strekker til. Det gjelder også når det kommer til de egenproduserte julegavene. Heldigvis ble det så mye å gjøre i butikken nå før jul at sokkene til min samboer ikke ble ferdig.  Nå hadde jeg allerede fått han til å forstå at heller ikke denne desember måneden ble den genseren han ønsker seg ferdig,men sokker som han alltid trenger ble det. Forståelsesfull som han er forstod han det og gledet seg til nye sokker. Da han pakket opp sin julegave var den dessverre (heldigvis) sokkeløs :/ Litt dårlig samvittighet må jeg si, først for den genseren han ønsker seg og for det andre på grunn av de sokkene som ikke ble ferdige. Jeg er ferdig med en, men som du som strikker vet er den andre av og til litt verre å få tid til. Spesielt når jeg i tillegg strikker på Fortunakofta. I kveld er kvelden! Kvelden da sokk nr to skal få en god del ekstra cm på strømpelesten og samvittigheten skal bli litt bedre! De blir jo så kule og lette at her går det unna, passerer nå 8 nye cm på sokken nr to..    
 
Jeg strikker i Arne og Carlos`s design line for Regia farge nr: 2460 i en farge jeg kaller undulaten (tror det er noe med de tynne gule stripene som gjør det). Et slitesterkt garn som passer perfekt til herresokker. Et nøste er nok til et par sokker med vanlig lengde på leggen i str 46. Jeg strikker fast og har lagt opp 72m på pinner 2,5mm på disse sokkene. Vanligvis ville jeg sagt 68masker til herre og 64 til dame, men det kommer alt an på hvordan du strikker. Her finner du en link til garnet hvis du også vil kjøpe deg noen nøster. Knit on!  

2 kommentarer:

  1. Blir fine .Ser jo ut som mønster :-) Har er nøste liggende på vent. Må bare bli ferdig med andre prosjekt først .

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja dette er et veldig morsomt garn. Bare gled deg til du er i gang med ditt nøste. Perfekt prosjekt å ha med seg i veska;)

      Slett