mandag 3. august 2015

Fortunas strikketreff 2015

Vi ønsker deg velkommen til Fortunas første strikketreff på Løkken Verk!

24.-25. Oktober arrangerer vi strikketreff med overnatting på ærverdige Orkla Gjestebolig på Løkken Verk i Meldal Kommune. Dette blir en unik mulighet til å strikke, i fine gamle stuer, midt i hjertet av Løkken Verk!

Fotograf Stine M. Aasløkk.
Strikkedesigner Ingvill Freland kommer og viser frem sine modeller og design. Freland er blant annet designeren bak det populære luemønstret Konglelua og boken Eventyrstrikk.
"Hvis oppmuntring, kreativitet og en liten smule mot er innsatsfaktorer, når man kanskje lenger enn en først trodde!" Ane Antennemaker kommer for å inspirere oss.Orkla Gjestebolig ble bygd av Orkla Grube- Aktiebolag i 1916 som et ledd i den store utbyggingen på Løkken Verk. Orkla Gjestebolig går også under navnet Orklas hjem. Dette fordi det er på Løkken Verk Orkla konsernet har sine røtter. Orkla Grube-Aktiebolag ble stiftet i 1904, hovedkontoret lå her på Løkken frem til midten av 80-tallet.
Historien om Orkla Gjestebolig står også på programmet.


Gjesteboligen ligger bare et steinkast fra Fortuna. Butikken blir åpen begge dagene slik at en kan finne seg nye prosjekter, drømme seg bort og se på fine farger, eller lete i hyllene etter nytt og spennende garn.Vi har 50 plasser og det er "førstemann til mølla-prinsippet" som gjelder.

Påmeldingsfrist 1/10-15. 
Påmeldingsgebyr 380kr gjelder for alle. Betales etter 1/10.

Strikketreff med overnatting 2300kr
Strikketreff uten overnatting 1100kr
Alle måltider inkludert. Gi oss beskjed om matallergier ved påmelding.


Gi gjerne beskjed om dere er to som kan dele rom.
Påmeldingen er bindende til e-post: post@garnbutikkenfortuna.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar