søndag 17. november 2013

Stray Cat Socks - nå på lager!Endelig fikk vi påfyll med Stray Cat Socks garn fra New Zealand. Som eneste leverandør i Europa er det utolig gøy å kunne tilby dette garnet til mine kunder. Et nøste er 400meter og mer enn nok til å strikke et par damesokker. Det ser ikke slik ut fordi nøstene er veldig små, men tro meg. Du får nok garn;) For å strikke sokker må du bruker pinner 2mm - 2,5mm. Dette avhenger av hvordan du strikker. Strikker du fast til vanlig kan du bruke 2,5mm, men strikker du litt løst kan du godt bruke 2mm.Noen av nøstene er i tre farger, mens de fleste er i to farger. Herlige fargekombinasjoner som gjør det vanskelig å velge hvilke en skal ta med seg hjem.
Alle nøstene kommer i en egen eske og ligger på silkepapir. Dette må være den perfekte venninnegaven til jul!


Her ser du hvordan sokkene strikket i Stray Cat Sock blir. Har desverre ikke tatt bilde av mine ferdige sokker, det får bli siden. Dette er et urolig spennende garn å strikke med, og sokkene vokser raskt selv om de strikkes på tynne pinner.
Et nøste koster 210kr.

3 kommentarer:

 1. Så fin blogg dere har, går det an å bestille, få tilsendt garn? Dette sokkegarnet var bare herlig! :) følger med - masse fint her...

  SvarSlett
 2. Hei Rigmor - Ja, du kan bestille i nettbutikken :) http://www.garnbutikkenfortuna.no Stray Cat Socks er helt nydelig og utrolig moro å strikke med:)

  -Ellen

  SvarSlett
 3. Nå har jeg strikket ett par sokker i str. 38-39 og sannelig er det ikke 40g garn igjen. Da blir det ett par barnesokker også. Garnet er ikke billig, men utrolig lekkert. Så langt har det ikke vært en eneste knute eller ujevnhet på garnet. Jeg har bestilt et nøste til for å gi bort i gave.

  Jeg har skrevet ned oppskriften jeg brukte for å strikke str. 38-39:
  http://strikke-mona.blogspot.no/2014/02/stray-cat-oppskrift-som-passer-til.html

  SvarSlett