onsdag 2. oktober 2013

Sinnasaujakken - Samstrikk på Fortuna.

Menge er innom Fortuna å spør, snakker om og lurer på garn til Sinnasaujakken. Sinnasaujakken, hva er det tenker du kanskje. Jo, det er denne - designet av Ann Myhre. Jakken er stikket ovenfra og ned og har kule sauer rundt skuldrene.

20130906-170433.jpg
Marianne Glørstad - Tanteull i Sinnasaujakken.

Nå har flere av oss damene på Fortuna lyst til å strikke denne jakken, også tenkte vi at kanskje flere av dere også ville være med? Vi har derfor satt av en kveld ( tirsdag 8.10) til "fellesstart". Vi har også avtalt med god strikkevenninne og superspinner Marianne Glørstad slik at hun kommer til Fortuna for å vise fram sin jakke og for å hjelpe oss litt igang.

Høres dette spennende ut? Så kom da vell!
Tirsdag 8.10, altså førstkommende, møtes vi i sofakroken på Fortuna kl 18:30. Vi fører Kauni slik at du kan få kjøpt deg garn til jakken. Det eneste du trenger å gjøre før du kommer er å gå inn på denne linken for å kjøpe mønstret. Om du er mer bekvem med å overføre til konto kan du kontakte Ann på mail: ann.myhre@gmail.com.

Vi på Fortuna har ingen rettigheter til mønstret, det er det Ann Myhre som har, derfor må vi gjøre det på denne måten.

Vi lager en egen side under Fortunasiden på Facebook slik at alle som blir med kan legge ut bilder av jakken sin etterhvert som de blir ferdige.

20130906-170450.jpg
Bildet er lånt av Marianne Glørstad. Tanteull.com


Håper vi ser deg på tirsdag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar