onsdag 6. februar 2013

Inspirasjon - Tweedjakke

 Fra Linda Marvengs bok To rett en vrang har jeg strikket denne til vår fantastiske samarbeidspartner Elin. Elin lager de vakreste smykker i stein, både fra Meldal og fra andre steder i verden. Vi er så heldige at Fortuna deler lokaler med Elins GeoDesign her på Løkken.

Konseptet vårt med å blande mykt og hard håndverk gjennom garn og stein i samme lokaler er noe vi er stolte av.Tweedjakken er strikket i dobbel tråd av garnet Hjerte fra Hillesvåg. Hjerte finnes i 15 farger i vår butikk per i dag. Jakken strikkes på tynnere pinner enn det tykkelsen på garnet tilsier, dermed får du en tykk og fast jakke.

Å strikke i tweedmønster har jeg aldri prøvd før. Spennende å prøve noen nytt, spesielt når en oppdager hvor enkelt det egentlig er. Bolen og ermene er i forskjellig mønster noe som gjør jakken ekstra fin, etter min mening. Detaljbilde av det ene ermet ser du nederst.

Er du interessert i å vite mer om dette designet eller andre strikkedesign av Linda Marveng er du hjertelig velkommen innom Fortuna. Vi har flere eksemplarer av To rett en vrang.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar